Ponúkame


Požičovňa lyží SKIRENTAL

Vám ponúka rôzne druhy lyžiarských, snowboardových, bežeckých, prípadne skialpových výstrojov od menej náročných až po náročných klientov za priateľné ceny. Medzi doplnkový lyžiarský sortiment požičovne SKIRENTAL patria prilby, kukly, okuliare, sánky, klzáky, rukavice, lyžiarské bundy, lyžiarské nohavice, ponožky…
Dolnkovými službami je nastavenie a servis výstroja, úschovňa batožiny, zapožičanej výstroje, prípadne bezplatný poradenský servis.

Ponúkame Vám výstroj rôznych svetových značiek ako je Volkl, Rossignol, Atomic, Elan, Nordica, Peltonen, Sportfull, Tecnica, Dalbelo, Naxa, Blizzard, Bolé, Kayak, Explorer, Sporter, Skol, Fizan, Scarpa

Požičovňu SKIRENTAL nájdete v najlepších lyžiarských strediskách vo Vysokých Tatrách, na Štrbskom Plese a v Tatranskej Lomnici, prípadne pre ubytovaných hostí na Tatranskej Štrbe je možné vyzdvihnúť si výstroj v Penzióne Štrba v centre Tatranskej Štrby, pri ceste smerom na Štrbské Pleso.

Pre deti do 6 rokov ponúkame detské lyže a lyžiarky len za 5€, pretože máme záujem na tom, aby deti mali, čo najskôr prvý dotyk s lyžovaním.